Visit Sweden

Zweden's officiële reis- en toerismewebsite

Paddan Tour
Foto: Almeräng Foto

Reistips

Gothenburg Pass met IKEA Family korting: 3 dagen voor 2

Bestel nu de Gothenburg Pass en profiteer als lid van IKEA Family van de speciale korting: 3 dagen voor de prijs van 2. Je kunt met de Gothenburg Pass direct gebruik maken van alle aantrekkelijke sightseeing kortingen tijdens je citytrip in deze leuke West-Zweedse stad.

De Gothenburg Pass is een sightseeingpas waarmee je als bezoeker het beste van Göteborg kunt ervaren terwijl je tijd en geld bespaart. De pas geeft gratis toegang aan meer dan 30 topattracties, waaronder het pretpark Liseberg en het wetenschapspark Universeum. Of verken de stad vanaf het water met de bekende Paddan rondvaartboten of de hop-on-hop-off bussen.

Hoe werkt het?

Als je een IKEA FAMILY-lid bent, heb je nu de unieke mogelijkheid om een ​​drie-daagse pas online te bestellen en slechts voor twee dagen te betalen. Bestel de Gothenburg Pass hier. Je ziet direct dat de normale prijs van SEK 855 (ongeveer EUR 81) voor 1 volwassene is verlaagd tot SEK 655 (ongeveer EUR 62) en voor kinderen van SEK 499 (ongeveer EUR 48) tot SEK 399 (ca. EUR 38). Prijsveranderingen voorbehouden.

Gothenburg Pass by StrömmaGothenburg Pass by Strömma Foto: Strömma

In de online winkel kun je de 3-daagse Göteborg-pas kiezen en vervolgens op de knop 'Toevoegen aan winkelwagentje' klikken en naar de kassa gaan waar je je naam en creditcardgegevens opgeeft. De korting wordt automatisch verrekend. Je kunt ervoor kiezen om de pas te laten verzenden naar een adres van je keuze, deze naar je mobiele telefoon te laten sturen (Mobile Pass) of om deze op te halen bij een ophaalpunt in Gotenburg. Neem een afdruk van de bestelling mee wanneer je deze ter plaatse ophaalt. Let op: bij de aankoop van een Gothenburg Pass kun je geen Gothenburg/Västtrafik Travelcard toevoegen.

Als je een andere korting ziet op de site dan de hier genoemde, heb je waarschijnlijk eerder de pagina van Gothenburg Pass bezocht. Wis de cookies in je browser en ga terug naar de pagina: dan zie je de prijzen en juiste kortingen die hier worden vermeld.

De korting is niet van toepassing op de Travelcard van Göteborg (Västtrafik).

Het aanbod is geldig tot 30 september 2020.