Visit Sweden

Zweden's officiële reis- en toerismewebsite

Winter in Idre Fjäll
Foto: Idre Fjäll

Bestemming

Idre Fjäll in de winter

Idre Fjäll is een begrip in de Zweedse wintersport en dat is niet voor niets. Dit gezellige dorp is een van de meest sneeuwzekere skibestemmingen van Zweden en het fijne is: alle activiteiten vind je binnen het dorp. Ontmoet de rendieren, ga met de hondenslede erop uit, stap op een sneeuwscooter of leer meer over de Sámi cultuur.

De winter in Idre Fjäll in vogelvlucht

Hoogte: 584 - 892 meter - 28 km piste - 40 pistes: 10 zwart, 5 rood, 10 blauw, 15 groen - Sneeuwkanonnen - Funpark Snowboarden - 82 km langlauf loipes - Kindvriendelijk park - Overdekt zwembad - Verlichte skipistes -Steilste piste van Scandinavië - 600 houten stuga's - huskysafari's - rendieren - Sámi - sneeuwscootertochten - paardrijtochten - diverse restaurants - afstand vanaf Göteborg: 580 km - afstand vanaf Oslo: 330 km.

i
Foto: Idre fjäll
Aerial view over ski apartments and cabins in Idre fjäll in winter time
Foto: Idre fjäll

Word vrienden met Aske!

In Idre Fjäll hebben ze dit in ieder geval goed begrepen: als de kinderen het fijn hebben, is jouw vakantie ook fijn. En dus is er voor alle leeftijdscategorieën veel te doen, in de wintermaanden, maar ook in de zomer. De kinderen zijn VIPs in Idre Fjäll en worden vermaakt met bobsleeën, mini sneeuwscooters, wedstrijd afdalingen, muziekavonden, kinder apres-ski en jumping land. En natuurlijk kun je niet om Aske heen, de pluizige ambassadeur van Idre Fjäll die je overal tegen komt.

i
Foto: Idre fjäll
Ski school for kids in Idre fjäll, Dalarna
Foto: Idre fjäll