Visit Sweden

Zweden's officiële reis- en toerismewebsite

IKEA hotel in Älmhult, Sweden
Foto: Henrik Palmberg

Accommodatie

IKEA Hotel: overnacht met 40% korting

Comfort is de norm! IKEA vindt het belangrijk dat iedere reiziger goed kan overnachten. En daarom heeft het IKEA Hotel misschien wel die vertrouwde sfeer die je het beste kent... die van thuis.

Het IKEA Hotel vind je in Älmhult in Småland. Niet heel toevallig. Älmhult is de thuisbasis van IKEA. Het IKEA Hotel belichaamt de gehele visie van IKEA. Hier komt alles samen wat IKEA in de 70 jaar van zijn bestaan geleerd heeft over wonen en wooninrichting. Als lid van IKEA FAMILY overnacht je in dit hotel met 40% korting.

Overnachten in Småland

Het vrijetijdsaanbod in de direct omgeving van het IKEA Hotel is groot. Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van IKEA? Bezoek dan het IKEA Museum aan de overkant van de straat. Als je hierna zin krijgt om direct te gaan shoppen voor je huis, dan vind je op 5 autominuten afstand een filiaal van IKEA in het winkelcentrum Älhults Handelsplats. Naast het woonwarenhuis vind je hier ook een filiaal van de welbekende (en populaire!) IKEA Koopjeshoek.

De omgeving van Älmhult mag dan veel IKEA uitademenen, er is méér. Geniet van de prachtige natuur en vele activiteiten. Een leuk uitstapje is een bezoek aan Råshult, de plek waar botanicus Carl von Linné geboren werd. Of breng een bezoek aan het natuurreservaat Höö, waar diverse wandelroutes op je liggen te wachten. Voor families met gezinnen is er veel te doen in de omgeving, zoals het themapark Astrid Lindgrens Wereld, een elandensafari, het glasgebied Glasriket, het westernpark High Chaparall en nog veel meer.

Bereikbaarheid van het IKEA Hotel

Alle wegen leiden naar Älmhult. Althans, zo lijkt het wel! Älmhult ligt in Zuid-Zweden. Je bereikt Älmhult gemakkelijk met de trein. Dagelijks stoppen zo'n 75 treinen op station Älmhult vanwege de ligging aan de treinverbinding Malmö-Stockholm. Reis je met de auto vanuit zuidelijke richting, dan ligt het IKEA Hotel op zo'n 20 minuten rijden vanaf de E4. Het hotel heeft gratis parkeerplaatsen en meerdere oplaadpunten voor elektrische auto's.

Hoe werkt het?

Prijsvoorbeeld IKEA FAMILY kortingactie voor 4 personen (incl ontbijt):

4 personen in familiekamer (nieuwbouw) in stapelbedden (met ontbijt). IKEA FAMILY prijs totaal: 895 SEK/nacht (normale prijs: 1495 SEK/nacht)

Voorwaarden: Het aanbod geldt op basis van beschikbaarheid voor aankomst op Do-Zo, als ook op geselecteerde Zweedse feestdagen tot en met juni 2019. En verder op alle aankomstdagen in juli en augustus 2019. Laat je IKEA FAMILY pas zien bij de receptie. Vermeld bij een telefonische boeking dat je gebruik wilt maken van de IKEA FAMILY actie. Bij een online boeking kun je gebruik maken van de actiecode IKEA FAMILY. De korting wordt automatisch verrekend. Kies voor de IKEA FAMILY korting bij de opties. Wellicht moet je iets meer naar beneden scrollen om de juiste kortingsprijs te kunnen zien.

Boek je overnachting in het IKEA Hotel met korting nu hier.