Visit Sweden

Zweden's officiële reis- en toerismewebsite

Pippi Langstrumpf in Astrid Lindgrens World
Foto: Örjan Karlsson/Astrid Lindgrens Värld

Te doen

Met IKEA Family korting naar Pippi Langkous

Met deze IKEA Family aanbieding schud je Pippi Langkous straks persoonlijk de hand en waan je je in de wereld uit de Astrid Lindgren boeken. Bezoek het bekende themapark Astrid Lindgrens Wereld in Vimmerby. Nu tegen gereduceerd tarief voor leden van IKEA Family.

Met deze aanbieding bezoek je met korting de wereld van Astrid Lindgren. Ontmoet Pippi, Ronja, Madike, de bewoners van De Hazelhoeve en nog veel meer beroemde figuren uit de kinderboeken van Astrid Lindgren. het themapark Astrid Lindgrens Wereld vind je in Vimmerby in Småland. Naast het themapark kun je met deze korting ook een bezoek brengen aan het interactieve filmdorp 'Filmbyn Småland' in Mariannelund, waar de serie en films van Michiel (Emil) van de Hazelhoeve opgenomen zijn.

Zo werkt het

Astrid Lindgrens Wereld

Ontvang 15% korting op de entree voor 2 dagen in het themapark Astrid Lindgrens Wereld in Vimmerby met een overnachting in het naastgelegen vakantiedorp in de periode van 15 mei tot en met 26 juni 2020 en van 9 augustus tot en met 22 augustus 2020, alsmede in alle weekends in september 2020. De aanbieding is niet geldig bij standplaatsen. Boek direct op ikea.astridlindgrensvarld.se met de speciale kortingscode »IKEADE20«.

Prijsvoorbeeld: Granstuga (eenvoudige hut van 16 vierkante meter, 4+1 bedden, eigen douche/WC). De prijs is geldig bij aankomst op zondag-donderdag 15 juni tot en met 25 juni 2020, inclusief toegang tot het themapark Astrid Lindgrens Wereld voor 2 dagen (2 volwassenen + 2 kinderen). Normale preis per hut 1520 SEK, 4 entreekaarten 2150 SEK. Totaalprijs normaal: 3670 SEK.

Actieprijs IKEA Family (15% korting): 3120 SEK

Bullerbyn in Astrid Lindgrens WorldHet dorpje Bolderburen vind je ook in Astrid Lindgrens Värld Foto: Astrid Lindgrens Värld

Filmdorp Småland

Op entreekaarten voor het filmdorp Småland krijg je 20% korting wanneer je deze online boekt. De tickets worden direct aan je e-mailadres verzonden. Boek hier op https://filmbyn.se/en/. Gebruik de kortingscode »IKEADE18«.

Filmbyn in SmålandAt Filmbyn (Film Village) in Småland you can experience scenes from classical children’s films, e.g. Emil in Lönneberga. Foto: Emma Jansson/Filmbyn Småland