Visit Sweden

Zweden's officiële reis- en toerismewebsite

Scandlines
Foto: Scandlines

Reistips

Naar Zweden met Scandlines

Er zijn verschillende routes om naar Zweden te komen. Wil je een deel per ferry afleggen, dan kun je voor een korte overtocht met Scandlines kiezen. Scandlines biedt ook combinatietickets met de Öresundsbrug aan.

Reis gemakkelijk naar Zweden met Scandlines. Kies een van de vele vertrekpunten van Scandlines en bereik op een flexibele manier via Duitsland of Denemarken je vakantiebestemming in Zweden. De ferry overtochten van Scandlines zijn niet alleen eenvoudig en snel, maar voegen een heerlijke belevenis toe aan de heen- en terugreis: de frisse zeebries, veel comfort aan boord en een heerlijke onderbreking van de autorit.

Reizen met Scandlines betekent flexibiliteit. De ferrymaatschappij heeft niet alleen veel vertrekpunten om Zweden te bereiken, maar vaart ook zeer regelmatig. Combineer je Scandlines ticket nu ook direct met een ticket voor de Öresundbrug tussen Denemarken en Zweden, gemakkelijker en snel naar Zweden is hiermee gegarandeerd.

Naar West-Zweden

Zweden ticket: combinatie overtochten Puttgarden – Rödby en Helsingør-Helsingborg
Vanaf €75, - voor een auto inclusief max. 9 personen in het laagseizoen.

Met dit Zweden ticket combineert Scandlines de flexibele routes via Denemarken met de Helsingør-Helsingborg. Ga snel, gemakkelijk en goedkoop naar het land van de eland. De veerdienst Puttgarden-Rodby vertrekt elk half uur en heeft een vaartijd van slechts 45 minuten. De Helsingør-Helsingborg duurt slechts 20 minuten.

Naar Zuid-Zweden

Öresund-ticket: combinatie overtocht Puttgarden-Rödby en Öresundbrug
Vanaf €75, - voor een auto inclusief max. 9 personen in het laagseizoen.

Het "Öresund-ticket" is de slimme combinatie met de ferry overtocht Puttgarden-Rödby en de Öresund Bridge in één ticket. Om de voordelen van een flexibel en comfortabel Oostzee overtocht te combineren op één van de Denemarken-ferry Scandlines met directe toegang tot het zuiden van Zweden over de Öresund-brug. De voucher voor de brug is opgenomen in het ferry ticket. Het bijzonder voordeel is dat je geen contant of creditcard nodig hebt voor de brugpassage.

Voordeel en extra korting

Wie deelneemt aan het kostenloze klantenvoordeelprogramma SMILE van Scandlines, krijgt extra korting op tickets. Dus registreer jezelf bij SMILE en profiteer van de extra voordelen.

Scandlines biedt nog meer vertrekpunten vanuit Duitsland en Denemarken. Scandlines vaart bijvoorbeeld tot tien keer per dag van Rostock naar het Deense Gedser, die overtocht duurt ongeveer 2 uur. Bekijk de andere mogelijkheden en zoek je reismogelijkheden uit. Reserveer makkelijk online via: www.scandlines.com