Visit Sweden

Zweden's officiële reis- en toerismewebsite

Scandic Hotels in Stockholm
Foto: Elin Strömberg/Scandic Hotels

Accommodatie

Scandic Hotels met IKEA Family: 3-nachten-voor-2

In Zweden is zoveel te ontdekken en daarbij heb je aan twee dagen vaak niet genoeg. Blijf gewoon drie dagen, de derde nacht krijg je er nu gratis bij. Als IKEA Family lid in Nederland kun je gebruik maken van deze exclusieve aanbieding bij alle Scandic Hotels in Zweden.

In de 83 verschillende hotels van Scandic beleef je met je gezin de traditionele, Scandinavische gastvrijheid in een modern jasje. Scandic staat bekend om zijn kindvriendelijkheid, maar heeft ook duurzaamheid en comfort hoog in het vaandel staan. En dat betekent dat veel zaken inclusief zijn: royale familiekamers met flatscreen tv’s, ontbijt met een ruime keuze uit biologische en fair-trade producten, een speciaal kinderontbijt, welkomstgeschenk bij het inchecken, spannende speelruimtes en vele extra’s zijn slechts enkele voorbeelden van de kenmerkende Scandic-voordelen.

„Ideaal voor gezinnen“, (Marcus B. uit Wenen op TripAdvisor)

Bij Scandic kun je met een gerust hart ontspannen en overnachten. En dat doet Scandic met zorg. Al meer dan 20 jaar doet deze Zweedse hotelketen er alles aan om een van de meest duurzame hotelketens te zijn en te blijven. Iedereen is hier welkom. Scandic maakt het ook voor lichamelijk beperkte gasten mogelijk een zo aangenaam en comfortabel mogelijk verblijf te hebben. Zowel rolstoelgebruikers, visueel en auditief beperkten en gasten met allergieën kunnen optimaal genieten. De hotels zijn grotendeels drempelvrij en bieden adequate oplossingen voor een breed scala aan handicaps.

Hoe werkt het?

Deze aanbieding is uitsluitend bestemd voor leden met een geldige IKEA Family kaart. Hoe boek je? Klik op de link hieronder. Hiermee kom je direct op de boekingspagina van Scandic Hotels. De korting wordt automatisch in mindering gebracht zodra je op de boekingspagina komt. Volg de instructies tijdens de boeking. Het enige dat je nu nog hoeft te doen, is een bestemming uitkiezen!

Het aanbod geldt tot en met 30 september 2020.

Klik hier om direct naar de boekingspagina van Scandic Hotels te gaan.